Friluftsfabriken

Har du handlat från Friluftsfabriken nån gång? Friluftsfabriken.se är en webbshop och vad de säljer hörs ju på namnet. Jag brukar handla från dem när jag ska ha kläder eller utrustning för friluftsliv.

Hos friluftsfabriken hittar man allt från vandringskläder till taktält och gåstavar. Ja, de har egentligen allt du behöver om du rör dig ute i naturen. Det allra bästa är att priserna är låga i förhållande till kvaliteten. Bra grejer till riktigt bra priser.

Mer från Friluftsfabriken.se

Friluftsfabriken har också massor av prylar för dig som är intresserad av fiske. Spön, drag, håvar och mycket mycket mer. Du kan också hitta paddleboards, som är en nyhet i shopen. Du vet såna där brädor som man står på och paddlar. Ser så himla kul ut så det är kanske nåt även jag vill testa framöver.

Sortimentet av kläder

I deras sortiment av kläder hittar man byxor som passar för alla typer av uteliv. Du kan ha dem under fjällvandringen men också när du ska ut med hunden. Tåliga brallor som är lätta att tvätta. De sitter också väldigt skönt eftersom de flesta modeller är av stretchmaterial eller har stretchpaneler.

Friluftsfabriken säljer också all campingutrustning man kan behöva. Tält, liggunderlag och sovsäckar, men även campingkök, muggar, tallrikar, bestick och sittunderlag.

Det enda jag egentligen saknar hos dem är regnställ. Jag fick köpa ett svindyrt regnställ i en annan webbshop eftersom det inte fanns hos Friluftsfabriken. Lite tråkigt, men jag har påpekat det för dem så kanske det kommer in regnställ också framöver.

Prova-på-uteliv

Har du inte testat friluftsliv ännu? Då tycker jag det är läge att du gör det. Låna ihop den utrustning du kan. Resten köper du till en billig peng hos Friluftsfabriken. Skulle du inte gilla utelivet är ingen större skada skedd. Du kan sälja vidare det mesta och även om du inte blir av med allt så rör det sig inte om några större pengar.